tag:blogger.com,1999:blog-4323244419504097921.post6529472493730869285..comments2023-12-10T07:56:31.561+01:00Comments on Mat och annat gott!: Chokladgott till helgen - Falska biskvierBarbro, Sofie och Karinhttp://www.blogger.com/profile/15207922963862677974noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4323244419504097921.post-68529906181100036892012-08-03T10:37:28.338+02:002012-08-03T10:37:28.338+02:00Hej! Dessa kakor fick jag recept på för ca 15 år s...Hej! Dessa kakor fick jag recept på för ca 15 år sen. Men då kallades de för falska potatisbakelser. Enda skillnaden är att det inte är någon smält blockchoklad på kakan utan riven mandelmassa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4323244419504097921.post-38143437398415456692012-03-15T16:24:32.216+01:002012-03-15T16:24:32.216+01:00Hej anonym! Krämen ska inte kokas.... den ska bara...Hej anonym! Krämen ska inte kokas.... den ska bara röras ihop, smaskens!Barbro, Sofie och Karinhttps://www.blogger.com/profile/15207922963862677974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4323244419504097921.post-75506122250800652552012-03-15T13:54:11.909+01:002012-03-15T13:54:11.909+01:00Ska inte smörkrämen kokas? Annars blir ju äggen rå...Ska inte smörkrämen kokas? Annars blir ju äggen råa. Låter smaskigt annars!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4323244419504097921.post-65649274958326731242012-02-18T12:01:38.009+01:002012-02-18T12:01:38.009+01:00Hahaha verkar gå en våg av falska biskvier sedan j...Hahaha verkar gå en våg av falska biskvier sedan jag gjorde mina förra veckan ;-) Men snacka om perfekta årstiden att baka dem! Bara ut i kylan och svalna kakan, ut igen och kyla krämen och bara hälla på chokladen och ut och kyla igen, går ju supersnabbt! :)Linda Öberghttp://portwood.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4323244419504097921.post-43441233830503998182012-01-22T08:59:24.658+01:002012-01-22T08:59:24.658+01:00Ja, den är farligt god.... Min smörkräm blev lagom...Ja, den är farligt god.... Min smörkräm blev lagom fast och jag ställde in den i kylen innan jag hade på blockchokladen. Jag lät också blockchokladen svalna lite innan jag bredde på den. Testa att ha i mer florsocker nästa gång.Barbrohttp://www.matlagarna.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4323244419504097921.post-79886439489540532922012-01-21T18:51:47.055+01:002012-01-21T18:51:47.055+01:00Mums! Den står på köksbänken nu.. men min smörkräm...Mums! Den står på köksbänken nu.. men min smörkräm är lös. Hur fick du den att stelna? Kylskåp?Anonymousnoreply@blogger.com