söndag 25 april 2010
Viltpaj med kantareller
›
Jag är inte så förtjust i matpajer men den här gillar jag! Gör en klassisk pajdeg på 3 dl vetemjöl, 125 gram smör och 3 msk vatten. Lå...
2 kommentarer:
lördag 24 april 2010
Rosenmuffins
›
Allt man behöver är underbara vänner, fantastisk familj och sol för att må bra. Fast ibland måste man unna sig fina saker för att hitta till...
7 kommentarer:
fredag 23 april 2010
Limepaj med jordgubbar
›
Jag hade en lime som höll på att bli hård. Ville inte att den skulle förfaras så jag svängde ihop en paj med limekräm. Färska jordgubbar fa...
1 kommentar:
lördag 17 april 2010
Ostsoppa
›
När man får snabbt oväntat besök är goda råd dyra. Bara att kolla av förråden och se vad köket kan prestera lite snabbt. Det fick bli en ...
4 kommentarer:
tisdag 13 april 2010
Smålandskringlor
›
Min svärmor som bor i södra Småland besöker ett äldreboende en gång i veckan. Då läser hon ur Smålandsposten för de boende. Ibland bakar de ...
4 kommentarer:
söndag 11 april 2010
Germans Limemarinerade laxfilé
›
Kommer ni ihåg German Zamudio som vi fick följa via SVT på hans sista år som kock på oljetankern Navigo? "Inga halvfabrikat och inget ...
3 kommentarer:
lördag 10 april 2010
Mazarinkaka med päron
›
En god kaka med smak av päron och mandelmassa. Passar lika bra som efterrätt som till fika. Börja med att göra en pajdeg, jag gjorde denna: ...
6 kommentarer:
måndag 5 april 2010
Kladdkaka igen, jajjamen!
›
Varför inte avsluta påskfrossandet med en fantastisk kladdkaka? Receptet kommer från Leilas A piece of cake. 50 gram smör ½ dl m...
4 kommentarer:
söndag 4 april 2010
Påsktraditioner och sökningar.
›
Just vid storhelger är vi så traditionella av oss. Vill ha favoriterna på bordet. Så idag bjuder vi på tre favoriter i repris! Karins la...
1 kommentar:
fredag 2 april 2010
Marockansk lammgryta
›
Långfredag idag och vi ger oss på påsklammet. Ett marockansk recept. I receptet står att det är för sex personer men för oss räckte det till...
‹
›
Startsida
Visa webbversion