torsdag 30 juli 2015
Lax med sauce verte
›
Sauce verte: 2 dl matlagningsyoghurt 1/2 påse babyspenat en knippa dill 1 vitlöksklyfta 2 tsk senap 1/2 tsk socker smaka av med sa...
lördag 25 juli 2015
Jordgubbssås till glass
›
Vi passade på att göra ett gott tillbehör till t ex glass när vi plockat jordgubbar. Läste om det i Ebba von Sydows blogg. Supergott och e...
måndag 20 juli 2015
Fransk marängtårta med jordgubbar
›
I förra veckan när vi varit till Ulva och plockat jordgubbar bakade vi en tårta. Den här gången blev det Leilas fanska marängtårta. Mån...
onsdag 8 juli 2015
Rabarberlemonad
›
Har du gott om rabarber men börjar tröttna lite på paj? Då tycker jag att du ska prova att göra en läskande rabarberlemonad! I det här rec...
onsdag 20 maj 2015
Chili
›
Vi testade ett recept från Markus Aujalay, en chili som fick koka i många timmar. Otroligt gott var det. Inte så stark dock, vill man ha mer...
fredag 15 maj 2015
Knäckig äppelpaj med råkräm
›
Det här är ett riktigt smarrigt recept från Leila Lindholm. Blir bra varje gång! Jag har använt 2 äpplen i stället för det rekommenderade i...
torsdag 26 mars 2015
Våfflor
›
Igår var det våffeldagen och jag ville prova ett nytt recept. Det blev det här som är utan ägg. De blev frasiga och mer matiga än de våff...
3 kommentarer:
onsdag 25 mars 2015
Nötig cheesecake
›
Den här cheesecaken kan med fördel förberedas ett par dagar före den ska serveras, den blir godare och godare för var dag som...
söndag 22 mars 2015
Fransk Royal bärpaj
›
Pajdeg (detta recept ger deg till 2 pajer, dock är receptet på fyllningen för 1 paj) 150 gram kallt smör 4 dl vetemjöl ½ dl florsocke...
1 kommentar:
måndag 23 februari 2015
Nutellastjärna
›
En fördel med alla olika sociala medier är att man kan hitta massor av nya spännande saker att testa. Till dotterns 1-årskalas bestämde jag ...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion