måndag 28 mars 2016
En lyxig after eight-tårta
›
Sara och Daniel hade med sig en kladdkaka/tårta till vårt påskfirande. Det var en god kladdis med smak av after eight. Riktigt god och den k...
2 kommentarer:
lördag 26 mars 2016
Kuvertbröd till påskbuffé
›
Små söta, vikta portionsbröd som passar fint till ett buffébord. Det fick det bli i år. De tar lite längre tid att baka ut eftersom de ska k...
onsdag 2 mars 2016
Ajvar och ostsås
›
Vi serverades en god sås till lunchpastan härom dagen på jobbet. Det var en ajvarkryddad ostsås. tror att kokerskan hade gjort en vanlig béc...
lördag 20 februari 2016
Semmelwrap - förra årets fluga
›
Häromdagen testade jag att baka några semmelwraps som var så populära förra året och jag gillade dem! Lite lättare att äta utan så mycket...
tisdag 15 december 2015
Julgodis av mandelmassa, valnötter och choklad
›
Så fantastiskt goda små praliner! De hittade jag i en italiensk blogg och hon som skriver i den har förstås tillgång till färska valnötte...
1 kommentar:
onsdag 9 december 2015
Mjölkchokladkola
›
Ja, det ska vara kola. Blev lite med som fudge i konsistensen när jag gjorde dem, inte riktigt som i receptet jag hittade. Kanske rörde j...
tisdag 8 december 2015
Krustad med julsmak
›
Har valt ut några nya recept att testa under december för att se om det kan blir några nya klassiker till julbordet. Idag svängde jag ihop e...
fredag 4 december 2015
Fikonmarmelad till glöggfesten
›
Vad är godare än fikonmarmelad till glöggbrickan? Jag har kokat två olika sorter i år. Den första är kokad i portvin och ger en lite must...
fredag 27 november 2015
Saffranscheescake
›
Vill du bjuda på något smarrigt till advent med saffran? Då tycker jag att du ska göra den här cheesecaken. En mäktig och god kaka ...
torsdag 19 november 2015
Budapestrulle
›
Så enkelt, snabbt och så gott att göra till fredagsfikat....jag hade ägg som behövde användas och då blev det en budpestrulle. Det här är...
‹
›
Startsida
Visa webbversion