lördag 10 juni 2017
Raw äppelpaj med mandel och kardemumma
›
Ingen ugn behövs och blir fantasktiskt god. Pajskal: 5 dl cashewnötter ( eller andra) det motsvarar ca 300 gram 200 gram torkade fikon...
måndag 5 juni 2017
Rabarberlemonad
›
Äntligen rabarbertider. Jag fullkomligen älskar denna lemonad och gör den varje år. Så vacker i färgen och läskande i smaken. Rabarber...
måndag 15 maj 2017
Blomkålsplättar med löjrom
›
En liten smarrig och snabblagad förrätt är det här receptet. Passar också bra på buffébordet. Picklad lök; 1 liten rödlök 1 msk pre...
torsdag 9 mars 2017
Pudrade citronrutor
›
Jag satt och bläddrade i en Anna Bergenströms receptböcker och blev så sugen att prova detta recept. Anna är för övrigt en stor favorit. ...
lördag 4 mars 2017
Fiskburgare
›
Fiskburgare är en rätt som jag inte gör ofta. Men när man står med ett fiskpaket i handen och inte har någon fantasi är det bra att ta till....
måndag 27 februari 2017
Biff a la Lindström
›
Rödbetor är en favorit hos mig och idag blev jag så sugen att på att göra rödbetsbiffar. Sagt och gjort... 400-500 g blandfärs 1 finha...
1 kommentar:
måndag 13 februari 2017
Kokosflarn med smak av apelsin
›
150 g smält smör 1 ägg 1,5 dl socker 100 g kokos 1 tsk bakpulver 1 msk vetemjöl rivet skal av en halv apelsin Blanda ihop allt....
måndag 23 januari 2017
Semmel-kladdis
›
Det kommer så många olika varianter på allt nu för tiden. Nu börjar det ju bli semmeltider och jag vill inte vara sämre. Så här kommer ett r...
lördag 7 januari 2017
Fryst cheesecake med apelsin och pepparkaka
›
En god julig och vintrig efterrätt från ICA buffé bjöd Karin på i julas. Perfekt att göra även nu när det finns pepparkakor över i skåpet, ...
söndag 1 januari 2017
Apelsin och granatäpplesallad med vit chokladmousse
›
I julas bjöds vi bl a på den här desserten, så fräsch och god. En julig, kryddig apelsinsallad. Receptet hade hämtats från Nyhetsmorgon. ...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion