Inte lika bra fotograf som mamma nej... |
2 ägg
2 dl strösocker
1 dl vetemjöl
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
100 gram hallon
2 msk kokosflingor
2 msk florsocker
Tillbehör
Hallon
lättvispad grädde
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull och låt svalna.
2. Vispa ägg och socker poröst. Blanda i mjöl, kakao, vaniljsocker och smör. Häll smeten i en smord och bröad rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Strö kokos och hallon över.
3. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter. Låt kakan svalna, pudra florsocker över. Servera med hallon och lättvispad grädde.
Bara att njuta! ~Karin
Låter himla gott =)
SvaraRaderaJag har en tävling på min blogg som jag tror att skulle passa dig =)
Kom gärna förbi!
Kram
/Nellie
http://sockertussen.blogspot.se/2012/03/vinn-en-whoopie-matta-macaron-matta.html