söndag 1 juli 2012
Toast skagen med löjrom
Till morsdag-present fick mamma att barnen skulle laga till en 3-rättersmiddag där mamma fick bestämma vem som skulle laga vad. Jag, Daniel, fick i uppgift att laga förrätten. Det blev en klassisk Toast skagen.
Röra:
4 msk creme fraiche
4 msk majonäs
270 gram färska skalade räkor
1 nypa salt
1 stänk svartpeppar
1 stänk cayennepeppar
Hacka räkorna grovt och blanda ihop allt i en skål.
Stek lite bröd i smör i en halvvarm stekpanna, ett par minuter på varje sida tills om har blivit knapriga.
Lägg upp brödet på en fin tallrik, ta en stor skopa röra och lägg på brödet. Lägg därefter på en klick löjrom och toppa med en citronskiva och lite dill.
/ Daniel
Etiketter:
drinktilltugg,
Festligt,
skaldjur,
Smårätter
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Låter sjuuukt gott
SvaraRaderaDet var det! Särskilt löjrommen!!!
SvaraRadera