Tigerkaka!
I muffinsform i stället för stor sockerkaksvariant, perfekt att ta med till jobbet.
Ca 18 st:
200 g margarin
2,5 dl socker
3 ägg
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 dl mjölk
Smak: 2 msk kakao respektive 1 msk vaniljsocker
Vispa smöret och sockret poröst. Blanda ner ett ägg i taget under omrörning. Tillsätt mjölet blandat med bakpulver och mjölken. Lägg ungefär 1/3 av smeten i en ny skål och blanda ner kakaon i den. Vaniljsockret i den andra lite större smeten.
Varva ljus och mörk smet i muffinsformarna och grädda i 175 grader, 15-20 minuter.
Så sött!
/Sofie
Här kanske man kan hitta sig ett litet tips, ska bjuda hem farmor och farfar på fika i morgon eftermiddag!
SvaraRaderaHoppas allt ät bra med er alla!
Kram katrin
Jag bakade också dessa muffins häromkvällen, blev inspirerad!
SvaraRaderaEn kollega sa att det var de godaste muffinsen hon nånsin ätit! Ett bra betyg :)
Katrin, allt är bra med oss hoppas det är samma med er! Hälsa farmor och farfar så mycket! kram!