fredag 17 augusti 2012

Så enkelt

Smörstekta kantareller och pasta

När man som jag bor granne med skogens guld tar det inte lång tid att samla ihop lite kantareller till middagen. Det här bland det snabbaste och enklaste som går att laga till. Jättegott dessutom!

1 gul lök
2 vitlöksklyftor
gula kantareller
lite grädde
tagiatelle eller någon annan pasta

Under tiden pastan kokar finhackas löken och brynes. Tillsätt kantareller och låt vätskan koka bort.
Salta och peppra lite. Tillsätt lite grädde och låt det puttra några minuter.
Häll av pastavattnet och rör ihop pasta och kantarellsåsen. Doftar och smakar underbart!

/ Barbro

1 kommentar:

  1. Nam, den enklaste maten är oftast den allra godaste. När EN råvara får vara i centrum. Och om ännu den råvaran är kantarell! - man behöver inte så mycket mer...

    SvaraRadera