Det är bärtider och det bakas pajer på löpande band här. Nya recept i all ära men en hederlig smulpaj räcker långt tycker vi. På bilden är den ena en blåbär och den andra en mix av hallon och blåbär. När de sen görs på färska bär blir det ju allra godast, så det gäller att passa på...
Har ni varit inne på Smulpaj.se? Där finns mycket spännande som t ex Hallonpaj med choklad...
Den här pajdegen gjorde vi, lite mer socker än vanligt. Fast då är det ju bara att minska sockret på bären i stället.
125 gram smör
3 dl vetemjöl
1 dl socker
Karin & Barbro
Jag ÄLSKAR PAJ!! Härliga tider detta.
SvaraRaderaÄlskar pajer av alla dess slag, det är ju så gott!
SvaraRaderaVad gott det lät med choklad i paj. Ska titta in där på smukpaj.se
SvaraRaderaVisst är det gott med vanlig smulpaj, sen kan man ju alltid pimpa den med choklad eller nötter ;-) Blåbär o hallon är bäst tycker jag.
SvaraRadera