måndag 12 juli 2010

Grilla med tillbehör

Ola och jag är verkligen ovana grillmästare, men en sak kan vi (Ola): grilla korv och majskolvar på engångsgrill. Ikväll packade matsäcken och tog en cykeltur till en sjö i närheten. Under tiden grillkolen tog sig passade vi på att ta ett dopp i vattnet, underbart denna varma dag.


Jag tycker att till korv med bröd passar det bäst med senap och ketchup, men Ola har lite mer avancerade önskemål när det gäller tillbehören. Hans specialitet är pebre, en chilensk röra. Skär ner tomat, gul lök, röd chili, vitlök, koriander och blanda med olja, vinäger salt och peppar. Gott på korven tycker Ola, lite för starkt för min smak.

/Sofie

2 kommentarer:

  1. Låter härligt med en cykeltur, bad och grillning.

    Sommarhälsningar /Pia
    bakformen@gmail.com

    SvaraRadera