Citronkaka med käck
2 ägg + 2 dl socker vispas mycket pösigt.
Rör i smöret samt
1 tsk rivet citronskal och 2,5 dl vetemjöl.
Häll i en smord avlång sockerkaksform.
Klipp 4 käck i bitar och fördela ovanpå.
Grädda i 175 graders värme ca 25 minuter.
Serveras med grädde och rivet citronskal. Ev lite limoncello...
Den här kakan ska jag provbaka, den tror jag kommer få stor framgång i min familj.
SvaraRaderaDen måste testas, ser supersmarrig ut!!
SvaraRaderaGott ser det ut - måste lpröva till påsk!
SvaraRaderaLakritsfestival? Tänk att det missade jag helt...
SvaraRaderaDen där kakan ska jag baka till mig själv, övriga familjen äter inte lakrits ;-)
Den blev riktigt tung och go dagen efter.
SvaraRaderaMåste plastas in för att behålla det gottiga...
Lakrits i kakan - det låter gott!!!
SvaraRaderaMåste provas.
Den var super god!!!!!!!!
SvaraRaderaFick tipset av en kompis som hittat receptet hos er. Säger likadant: Supergod!!!!
SvaraRadera