lördag 7 november 2015

Thailändsk biffwok

 Woksås:
1 bit ingefära
3 vitlöksklyftor
4 tsk vetemjöl
2 msk socker
4 msk japansk soya
1 msk kinesisk soya
2,5 dl vatten

Koka ihop alla ingredienser i 2-3 minuter och ställ åt sidan.

1 röd paprika
250 g pak soi
1 silverlök
1 chili
500 g lövbiff

Skär paprikan och pak soi i mindre bitar. Klyfta silverlöken.
Strimla chili och lövbiff.

Hetta upp olja i en stekpanna eller wok. Fräs lövbiffen i omgångar och lägg åt sidan.
Blanda ihop allt och låt det småkoka i 2-3 minuter.
Toppa med en påse jordnötter.

Servera med jasminris till.

Det här receptet kommer från Linas matkasse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar