Gratinerade tortillasknyten med kyckling och spenat
Gör så här:
1 grillad kyckling
1 paket fryst och tinad bladspenat 250 gram
250 g philadelphiaost
2 msk finhackad röd chili
1 msk finhackad vitlök
2 tsk färskpressad citronsaft
salt
1 paket fryst och tinad bladspenat 250 gram
250 g philadelphiaost
2 msk finhackad röd chili
1 msk finhackad vitlök
2 tsk färskpressad citronsaft
salt
peppar
*
6 stora tortillasbröd
1,5 dl färdig tomatsås från burk
ost
salladsblad till servering
*
6 stora tortillasbröd
1,5 dl färdig tomatsås från burk
ost
salladsblad till servering
Gör så här:
Sätt ugnen på 250 grader.
1. Ta bort ben och skinn från kycklingen och grovhacka köttet.
1. Ta bort ben och skinn från kycklingen och grovhacka köttet.
2. Krama ur vätskan och grovhacka spenaten.
3. Blanda kyckling, spenat, philidelphiaost, chili, vitlök och citronsaft.
4. Salta och peppra.
5. Fördela blandningen på 6 tortillabröd. Vik ihop dessa till en rulle eller paket.
6. Lägg dem i en ugnsfast form.
7. Skeda över färdig tomatsås från burk.
8. Strö över ost.
9. Gratinera i 10 minuter. Servera med sallad.
~~ Barbro ~~
3. Blanda kyckling, spenat, philidelphiaost, chili, vitlök och citronsaft.
4. Salta och peppra.
5. Fördela blandningen på 6 tortillabröd. Vik ihop dessa till en rulle eller paket.
6. Lägg dem i en ugnsfast form.
7. Skeda över färdig tomatsås från burk.
8. Strö över ost.
9. Gratinera i 10 minuter. Servera med sallad.
~~ Barbro ~~
Den ska jag helt klart testa - en variation på tortillasen som äts var och varannan vecka;-))
SvaraRadera