lördag 18 december 2010

Fläskfilé i krämig ädelostsås och Rocky road tips.

En snabb, god och lättlagad rätt.
Gillar man inte ädelost går det säkert att byta den mot en neutral.
Men varför ändra ett vinnande koncept...
1 fläskfilé putsas och skäres i lagom stora bitar.
150 gram ädelost
1 gul lök hackas
3 dl grädde av valfri valör
2 dl vatten
salt, svartpeppar, rosépeppar och lite soya

Bryn lök och fläskfilén.
Tillsätt vätskan och låt koka upp och småputtra ett tag.
Smula ner ädelosten och krydda.
Red av såsen till lagom tjocklek.

Serveras till en god pasta.
Rocky road tips!

Många är vi väl som har vi väl lockats att testa Leilas Rocky road.
Ångrat oss lika snabbt bara för att den är för mäktig...
Hos min frissa blir alla kunder bjuda på kaffe och en mini Rocky - varje gång!
De gör bara halva satsen och brer ut den riktigt tunn och skär
den i små små tärningar.
Helt perfekt som en god mumsbit som smakar mer!

Jag härmades och bjöd mina kollegor som snabbt tömde burken...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar