måndag 10 maj 2010

Inlagd strömming

Ibland blir jag så sugen på att lägga in strömming, tycker det är så gott. Köper extra mycket när jag lagar strömming och potatismos. Var och handlade på City gross som nyöppnat här och de hade de bra pris så jag laddade upp...

Lägg ihop strömmingsflundrorna dubbla med dill emellan.

Panera med skorpsmulor och mjöl blandat.

Stek flundrorna ett par minuter på varje sida.

Blanda ihop en 1-2-3-lag av ättika, vatten och socker.

Skiva valfri lök - röd, gul eller purjo. Min favorit är röd men hade ingen hemma.
Slå lagen över strömmingen, strö över lökringarna och 1 msk grovkrossad kryddpeppar.
Dekorera med färsk dill.

2 kommentarer:

  1. tack, ja jag bor i london :) super skönt

    SvaraRadera
  2. Nu har jag provat kyckling Limone och Sweet chiligrytan med fisk. Vilka goda recept.

    Hör upp ni som läser den här bloggen, har ni inte testat Limonereceptet så gör det på en gång. Himmelska dofter och smaker.

    Kram från Helen

    SvaraRadera