Har ni inte testat det här tidigare jan jag varmt rekommendera att prova det. Fick tipset av en Öckerökvinna som kan det där med fisk på sina fem fingrar. Smakkombinationen av rökt/sött och syrligt är suveränt.
Värm en varmrökt lax i 175 grader.
På bilden är en sik och det går lika bra.
Blanda creme fraiche och hjortonsylt.
2 dl fraiche + 200 gram sylt ca.
Det är bara att smaka sig fram...
Supersnabbt.
Superenkelt.
Supergott.
Låter jättegott, lätt och smidig sommarmat. Det här receptet ska jag prova.
SvaraRaderaKram Anne-Lie
Hejsan, ja det där låter inte alls så dumt, måste provas.
SvaraRaderaSommarhälsningar från Pia
bakformen@gmail.com
Låter onekligen som en spännande smakkombination. Ska testas. Vad hade ni mer till? Potatis?
SvaraRaderaAlltid potatis till det.
SvaraRaderaTycker inget annat passar...