500 gram lövbiff
200 gram fläskfärs
4 msk grädde
1 vitlök pressad
3 msk persilja
1 dl finhackad purjo
salt och peppar
6 dl vatten
3 msk kalvfond
2 dl grädde valfri
Gör så här;
1. Blanda färs, grädde, vitlök, purjo, persilja och krydda.
2. Bred färsen på köttskivorna och rulla ihop. Fäst med tandpetare.
3. Bryn dem och flytta sedan över till en gryta. Häll i vatten och fond och låt puttra i 30 minuter.
Red av såsen lite och tillsätt till sist grädden och låt den puttra ett6 par minuter till.
Måste lära mig äta frukost INNAN jag tittar på alla mat och bakbloggar...
SvaraRaderaBlir så hungrig så det är inte sant.
Ska faktiskt prova det där någon dag. vi får snart gäster.
Kramen och tack.
fnissar förtjust åt bilden, fast jag vet att rulader är gott ;-)
SvaraRadera