söndag 24 april 2011

Minismörgåstårta - Påskbakelse

Påskbakelse
Jag tycker att det är alldeles lagom att servera en liten mini-smörgåstårta istället för att göra en stor smörgåstårta.
Sen är det bara att fylla den på liknande sätt med det man gillar bäst själv.
Vill du göra som jag behöver du:

Kavring
Formfranska
Räksallad ( majonäs, creme fraiche,  lite grädde, räkor och dill)
Äggsallad ( som ovan men de hackat ägg i)
Räkor, löjrom, citron osv till garnering
Ostbågar - enda gången på året såna köps.....

Ta ut rundlar, så många lager du vill ha.
Bred ut fyllning och låt stå i kylen under plast under natten.
Spara lite fyllning och bred runt om.
Krossa ostbågarna och rulla sidorna runt om i krosset.
Garnera!

/ Barbro


2 kommentarer:

  1. Vilken vacker bild!En sån man blir glad av.

    Jag läser alltid er blogg och har hittat många goda recept här.

    Passar på att önska er en fortsatt trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Kan intyga att de var mycket goda!

    SvaraRadera