onsdag 9 juni 2010

Mörkt filmjölksbröd

Tro det eller ej, men igår fann jag ett kort ögonblick av inspiration i köket!

Svängde ihop ett filmjölksbröd som var så otroligt enkelt och det doftade fantastiskt i ugnen.


Men vilken trist smak! Det här bakar jag aldrig mer... Här finns receptet.

/Sofie

3 kommentarer:

  1. Var det inte gott alltså?
    Märkligt. Har bakat en liknade sort. Men det blev gott.... Kan man inte krydda lite med egna kryddor? Måste väl gå.
    Kramen.

    SvaraRadera
  2. Så kan det bli, jag bakar mycket och provar alla möjliga recept, men ibland blir det inte som man tänkt sig.
    Det är roligt att prova på.

    SvaraRadera
  3. Vad hade du för frön i? De är ju de som ger smaken! Solrosfrön (blir gröna av bikarbonaten), pumpafrön, torkade tranbär, strimlor av aprikoser, lite nötter - sedan ska du se att det blir lika gott som det doftar!

    Jag brukar dessutom varken ha olja eller sirap i, tar istället en halv dl lingonsylt. Mums!

    SvaraRadera