Håll med om att det inte ser så aptitretande ut!
400 gram fryst vit fisk djupfryst
2,5 mattlagningsgrädde
1,5 tsk harbamare örtsalt
Lägg den djupfrysta fisken i en form som inte är för vid. Den ska ligga lite trångt.
Häll grädden runt om men inte på fisken.
Strö på örtsaltet och skjuts in i ugnen. 200 grader och det tar ca 50 minuter innan den är klar.
Bilden är från Mat & Vin, Aftonbladet.
Nästa gång ska jag testa att göra som i Aftonbladets bilaga. När fisken är klar läggs tinade gröna ärtor i runt i såsen 10 minuter...
~ Barbro ~
~ Barbro ~
Ska testas! Har hört talas om den här rätten.
SvaraRaderaSkulle egentligen säga att jag testat den grekiska lasagnen som vi tyckte var sååååå god.
Vad roligt att höra att ni gillade den också :)
SvaraRadera