Anders bakar Banankaka
Choklad, nötter, havregryn och bananer ska det vara när maken ställer till bak. Den här gången föll valet på en banankaka med choklad i. Han tog ljus blockchoklad.
Ingredienser:
75 g smält smör
2,5 dl socker
1/4 tsk salt
2 msk mjölk
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 mogna bananer
100 g blockchoklad
2,5 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda de torra ingredienserna och tillsätt dem.
Sist mjölk, mosade bananer, hackad choklad och margarin.
Häll smeten i en smord och bröad form.
Grädda i 45 minuter i 175 grader.
Ingredienser:
75 g smält smör
2,5 dl socker
1/4 tsk salt
2 msk mjölk
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 mogna bananer
100 g blockchoklad
2,5 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda de torra ingredienserna och tillsätt dem.
Sist mjölk, mosade bananer, hackad choklad och margarin.
Häll smeten i en smord och bröad form.
Grädda i 45 minuter i 175 grader.
Nej fyyy tusan va GOTT detta lät!!!
SvaraRaderaDet bara MÅSTE jag göra! Jag älskar kombinationen - banan/choklad i bakverk! =D
Chokladmaken;-))
SvaraRadera=) Va de där fransson bröderna är händiga när det gäller kakbak=)
SvaraRaderapappa är likadan!
Det lät riktigt smarrigt!
Helt underbar.....
SvaraRadera