Lunch á la Anna Bergenström
Det här är en favorit, god, snabblagad och vacker.
Börja med att rosta parmaskinkan ca 2-3 skivor per person i 200 graders värme i ugnen.
Lägg upp salladsblad, den sort du gillar.
Placera avokadotärningar ovanpå.
Skeda över en god vinägerdressing.
Bryt parmaskinkan i bitar och lägg ovanpå.
Gärna en handfull brödkrutonger också.
Jag tog bara lite krutonger för utseendets skull. Istället gjorde jag Crostini till.
Börja med att rosta parmaskinkan ca 2-3 skivor per person i 200 graders värme i ugnen.
Lägg upp salladsblad, den sort du gillar.
Placera avokadotärningar ovanpå.
Skeda över en god vinägerdressing.
Bryt parmaskinkan i bitar och lägg ovanpå.
Gärna en handfull brödkrutonger också.
Jag tog bara lite krutonger för utseendets skull. Istället gjorde jag Crostini till.
Mmm, vad gott det ser ut.
SvaraRaderaDet måste jag prova någon dag.
SvaraRadera