Lunch á la Anna Bergenström
Det här är en favorit, god, snabblagad och vacker.
Börja med att rosta parmaskinkan ca 2-3 skivor per person i 200 graders värme i ugnen.
Lägg upp salladsblad, den sort du gillar.
Placera avokadotärningar ovanpå.
Skeda över en god vinägerdressing.
Bryt parmaskinkan i bitar och lägg ovanpå.
Gärna en handfull brödkrutonger också.
Jag tog bara lite krutonger för utseendets skull. Istället gjorde jag Crostini till.
Börja med att rosta parmaskinkan ca 2-3 skivor per person i 200 graders värme i ugnen.
Lägg upp salladsblad, den sort du gillar.
Placera avokadotärningar ovanpå.
Skeda över en god vinägerdressing.
Bryt parmaskinkan i bitar och lägg ovanpå.
Gärna en handfull brödkrutonger också.

Mmm, vad gott det ser ut.
SvaraRaderaDet måste jag prova någon dag.
SvaraRadera