men har ändrat det lite.
400 gram hokfilé (sej eller torsk...)
1 tsk salt
1 purjolök (jag tar nästan hela)
200 gram skivade champinjoner
4 dl pineapple currysås
1 kartong körbärstomater
2 lime
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta och peppra.
Strö över purjolöken i tinna skivor och svampen.
Bred ut pineapplesåsen över.
Lägg på tomaterna och tillaga mitt i ugnen 15 - 20 minuter.
Tillbehör: Jasmineris, couscous eller vad som önskas.
Riv skalet på limefrukterna och strö över riset och ovanpå fisken.
~~Barbro ~~
400 gram hokfilé (sej eller torsk...)
1 tsk salt
1 purjolök (jag tar nästan hela)
200 gram skivade champinjoner
4 dl pineapple currysås
1 kartong körbärstomater
2 lime
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta och peppra.
Strö över purjolöken i tinna skivor och svampen.
Bred ut pineapplesåsen över.
Lägg på tomaterna och tillaga mitt i ugnen 15 - 20 minuter.
Tillbehör: Jasmineris, couscous eller vad som önskas.
Riv skalet på limefrukterna och strö över riset och ovanpå fisken.
Toppbetyg ger vi i familjen för Kyckling Limone! Fem stjärnor!
SvaraRaderaAllihop blev vi betuttad i denna suveränt goda rätt. Dofterna är som ni skrev helt underbara.
Tack från en mätt och belåten Helen
va gott allt ser ut :) & fin blogg du har
SvaraRadera