Här kommer ett tips på en riktigt god "snitt". Jag skulle ALDRIG ha testat att göra detta om jag hade sett receptet i en tidning eller liknande, men det serverades på en 30-årsfest jag var på i höstas och jag smälte för att det var så gott. I efterhand förstod jag att det var dadlar involverade... men då var det för sent att inta en skeptisk ställning till denna lilla underbara smarrighet.
Gör och njut!
(bilden lånad för svt.se)
/Sofie
Prova att lägga en skållad mandel i dadelkärnans plats...
SvaraRaderaEller en bit ädelost...
SvaraRaderaDet verkar gott. Just kombinationen sött och det salta och röktafrån baconet. Jag ska defintivt pröva.
SvaraRaderaJag gillade också thaifisken häromdagen. Jag äter fisk 3 ggr i veckan och det är trevligt mednya recept!
visst vare finte med hjärtor :D
SvaraRadera