torsdag 12 mars 2009

Gilla kyckling


Här kommer ett GI-recept till. Härliga smakkontraster i den här rätten. Lite krångligt att göra rullarna eftersom kycklingköttet inte är så följsamt. Nästa gång tänker jag inte rulla dem utan snitta dem och lägga fyllningen i mitten och steka som de är. Som en hamburgare om ni förstår.


Du behöver:

kycklingfileér
175 g bredbar fetaost
4 msk grön pesto
salt
peppar

Dela kycklingfileérna på längden och banka dem platta. ( svårt att få dem platta)
Salta och peppra.
Bred på fetaosten och toppa med peston och rulla ihop dem. Fäst med en tandpetare.
Bryn dem i en stekpanna så att de får fin färg.
Efterstek sen i ugnen 200 grader i ca 10 minuter.

Hittade receptet här;

PROVA!

1 kommentar:

  1. Det här lät verkligen gott. Jag älskar både kyckling och fetaost, ser att fetaosten finns som bredbar. Det visste inte jag...

    Måste prova!

    Kram till er för det ni "bjuder" på och särskild kram till dig Barbro!

    :o)

    SvaraRadera