En av mina favoritfrukostar är amerikanska pannkakor. Fluggiga och alldeles fantastiskta. Idag avnjöt jag dessa med hallonsylt, banan och crème fraiche.
Mitt favoritrecept kommer, faktiskt, från den klassiska Rutiga kokboken.
1 ägg
2 dl filmjölk
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 msk socker
1/2 tsk salt
Smör att steka
Balanda ihop allt och stek på mellanvärme. De blir som allra godast när de är ljust stekta och mjuka inuti. Smaskens!
/Sofie
Ser alldeles delikat ut, ska nog göra några inför natten att ta med som nattamat.
SvaraRaderaTack för tipset!
Ha det gott!
Kram
Det är så gott ja! Själv har jag nyss ätit lite svenska plättar! ;-)
SvaraRaderaDe som du brukar bjuda på är supergoda:)
SvaraRaderaSer väldigt frestande ut.. just nu ätit min frukost så jag står över, men det där ska jag absolut fixa till:-)
SvaraRaderaKul du hittade mig då..
Ha de gott/Pialotta
Mmm, här står det amerikanska pannkakor på menyn till kvällsmat ikväll, dock ett annat recept.
SvaraRadera