måndag 22 februari 2010

Baconstekta dadlar

Här kommer ett tips på en riktigt god "snitt". Jag skulle ALDRIG ha testat att göra detta om jag hade sett receptet i en tidning eller liknande, men det serverades på en 30-årsfest jag var på i höstas och jag smälte för att det var så gott. I efterhand förstod jag att det var dadlar involverade... men då var det för sent att inta en skeptisk ställning till denna lilla underbara smarrighet.

Gör och njut!

(bilden lånad för svt.se)


/Sofie

4 kommentarer:

  1. Prova att lägga en skållad mandel i dadelkärnans plats...

    SvaraRadera
  2. Det verkar gott. Just kombinationen sött och det salta och röktafrån baconet. Jag ska defintivt pröva.
    Jag gillade också thaifisken häromdagen. Jag äter fisk 3 ggr i veckan och det är trevligt mednya recept!

    SvaraRadera